Искате ли да посетите DTM състезание? Искате ли да седнете в

...
Искате ли да посетите DTM състезание? Искате ли да седнете в
Коментари Харесай

Мартин Стоянов от Враца има нужда от нашата подкрепа в развитието си като картинг пилот /снимки/

Искате ли да посетите DTM съревнование? Искате ли да седнете в спортен автомобил по време на проби?
Мартин Стоянов е един от надарените млади български водачи. След сполучлива кариера в картинга, на 12-годишна възраст Марти насочва погледа си и дебютира в автомобилния спорт. Добрият резултат -3то място на подиума реализира още при второто си присъединяване на пистата Магни-кур (Франция), в надпреварата FunBoost sprint, с идентични автомобили-Mygale MySpider.  
През миналата 2023 година, ден преди да навърши 14 години, той взе участие и във първото си съревнование с Формула 4, записвайки пол позишън. Високите бюджети нужни за присъединяване в формулите карат фамилията да се откаже от кариера по този път и вниманието е пренасочено към кариера с туристически и GT коли. Целта е да се изградят контакти с производители и детската фантазия на младия гений да бъде професионален пилот, един ден да стане действителност.  
През 2024 година фокусът е ориентиран към едномарковия шампионат DMV BMW 318ti Cup. Младият водач към този момент тренира интензивно и направи проби с някои от водещите тимове като сподели доста добра скорост.  
Тъй като бюджетът още не е изцяло обезпечен, Мартин Стоянов има предложение към всеки заинтригуван да бъде част от това премеждие. Всеки, който има предпочитание да подкрепи кариерата му, даже и със скромна сума, ще получи персонален документ за това, подписан от него. Ще има и лотария,  в която от всички участници получили документ, ще бъдат изтеглени и много печеливши.
Голямата премия ще бъде ВИП-гост на спортен уикенд от ДТМ. Уикендът ще включва достъп до боксовете, кетъринг, обиколки на пистата до някой от пилотите.
С втората премия, 10 участника, изтеглени посредством томболата, ще бъдат поканени да посетят един от тестванията на тима на Мартин Стоянов и ще имат удоволствието да седнат до Марти и да създадат тестова обиколка на пистата със спортният автомобил.
Подробна информация по отношение на томболата, ще бъде изпратена на всеки един участник. За целата е належащо да изпратите известие на имейл, или Viber (+417 875 89 877), с текст " Условия на томболата “, и форма за контакт за противоположна връзка с вас. В рамките на същия ден ще ви бъде върнат отговор с регламента на тоболата. 
Всеки, който желае да поддържа Мартин Стоянов, може да го направи чрез платформата за дарения на следния линк: 
Мартин Стоятнов и неговият екип сърдечно Ви благодари за всяка една подкрепа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР